Friss híreink

Cinzia élményei

Cinzia, olasz futótársuk életének gyerek kora óta része a sport. Ezúttal tapasztalatait és benyomásait osztja meg velünk.

14 éves voltam amikor válogattak engem egy atlétika csapatba. Akkor elkezdtem versenyezni, 800 m- 1500 m.

De nagyon gyorsan be is fejeztem a pályafutásomat, mert pár verseny után, "elegem volt" a kiabálós edző jelenlétéből az utolsó kanyar elején...

Nekem a futás öröm, kihívás és közösségi élmény, akkor is ha a pályán, egy sávon csak én futok :-) De akkor az edzések nem erről szóltak... hanem képzésekről.

Így csak folytattam a testnevelési főiskolán, ahol diplomáztam a női maratonról szóló szakdolgozatommal. 

Eltelt az idő, már 50 éves lettem és gondoltam talán eljött az idő hogy az első maratonomat fussam, ha már egy szakdolgozatot is írtam róla :-)

Kerestem Petrát és elkezdtem járni az edzésekre. Ott újra találtam azt, amit sok sok évvel ezelőtt kerestem: sportolni együtt, közös célokat tűzni és segíteni egymást, bátorítani, azért hogy elérjük őket! Családban éreztem magamat.

2015-ben meg lett az első maratonom! Azóta sok más futás is lett, és lassan otthon a fal tele van emlékekkel. De olasz származásom köszönhetően én is találtam miben tudok még gazdagabbá tenni az együttléteinket, nem csak a pályán, hanem baráti körben is. Így születtek a "tészta party" programok, ahol, verseny előtt, a finom olasz ízű tészta mellett, jól esik szép pillanatokat együtt élni!

 

Partnereink

         

Kapcsolat

Székhely, levelezési cím:
1046. Budapest, Tátra utca 2.
Telefon: +36305370709
Email: kozosse@gmail.com

UTE Atlétikai Stadion: 1046. Budapest, Szilágyi u. 30.

Adószám: 18136304-1-41