• K augusztus 21, 2018

  Idén először elindul és tempóba hoz az Aquaworld 10 Futóverseny!
  Ha mindened a futás, szeretsz mozogni vagy csak egy sportos programot keresel jelentkezz!

  Indulj egyedül, csapatban a családoddal, kollégáiddal és győzzétek le a kilométereket! 
  Továbbá ezen a versenyen a kisebbekre és nagyobbakra is gondoltunk, akik az ovis és iskolás futáson vehetnek részt.

  Mivel idén 10 éves az Aquaworld Resort Budapest ezért a NEGYED 10 (2,5 km), FÉL 10 (5 km) és 10 km-es távok között választhatsz.

  Remek hangulattal, izgalmas családi programokkal a 10-es szám jegyében (interaktív programokkal, kézműves foglalkozásokkal és szórakoztató műsorokkal) Téged is vár az Aquaworld 10 Futóverseny és Családi Nap!


  A futóverseny szervezői: az Aquaworld Zrt, a Közös Sport Egyesület és Káposztási Családok Egyesülete.

   

  Az esemény hivatalos oldala: aquaworldresort.hu/futoverseny

   

   

  Read more

Friss híreink

Futás pozitív hatásai

Futótársunk, Mátyás számára a sport, azon belül is a futás, minőségi életet adott. Tapasztalatát olvashatjuk.

A futás számomra a fizikai erőnlét javítása mellett, nagyon erős lélekerősítő  hatással is járt. A mindennapos munka keltette stressz, sokkal elviselhetőbb ha megvan a heti rendszeres és szükséges kilométer. A munka stressz a mai ember egészségét fenyegető veszély forrás. Mindennap küzdeni kell valamiért, a küzdelem pedig harc. Az ember örökölt pszichéje miatt a túlélésért kétféle stratégiát folytat, vagy harcol, (másokkal, vagy önmagával - leküzdi a fáradságot -fokozza a teljesítményét) vagy menekül oda ahol biztonságban van. A baj akkor van sokszor, ha egyik stratégiát sem tudja bevetni. Ekkor marad a stressz, ami lassan mérgezi a testet mert nem kap pozitív választ arról hogy a  menekülés vagy a harc sikerült. A futás nagyon segít ennek a "sikerült" válasznak a megadásában, hiszen a futás egyszerre mentálisan küzdelem - kitűzünk elérhető célokat és teljesítjük - , és egyszerre fizikailag menekülés - mert közben jól, és kellemesen elfáradunk.
Én ennek a kettős lelki beteljesülésnek a  jótékony hatását élem meg a kiadós és  nagyon szakszerűen vezetett futóedzések után, a munkámban és a magánéletemben egyaránt.

 

Partnereink

         

Kapcsolat

Székhely, levelezési cím:
1046. Budapest, Tátra utca 2.
Telefon: +36305370709
Email: kozosse@gmail.com

UTE Atlétikai Stadion: 1046. Budapest, Szilágyi u. 30.

Adószám: 18136304-1-41