• K augusztus 21, 2018

  Idén először elindul és tempóba hoz az Aquaworld 10 Futóverseny!
  Ha mindened a futás, szeretsz mozogni vagy csak egy sportos programot keresel jelentkezz!

  Indulj egyedül, csapatban a családoddal, kollégáiddal és győzzétek le a kilométereket! 
  Továbbá ezen a versenyen a kisebbekre és nagyobbakra is gondoltunk, akik az ovis és iskolás futáson vehetnek részt.

  Mivel idén 10 éves az Aquaworld Resort Budapest ezért a NEGYED 10 (2,5 km), FÉL 10 (5 km) és 10 km-es távok között választhatsz.

  Remek hangulattal, izgalmas családi programokkal a 10-es szám jegyében (interaktív programokkal, kézműves foglalkozásokkal és szórakoztató műsorokkal) Téged is vár az Aquaworld 10 Futóverseny és Családi Nap!


  A futóverseny szervezői: az Aquaworld Zrt, a Közös Sport Egyesület és Káposztási Családok Egyesülete.

   

  Az esemény hivatalos oldala: aquaworldresort.hu/futoverseny

   

   

  Read more

Friss híreink

Hogyan kezdjem el a futást?

A futáshoz nem kell más, mint egy jó cipő és egy kényelmes sportruha, és már indulhatunk is a szabad levegőre. Néhány szakmai jó tanáccsal azért felvértezzük még olvasóinkat.

Függetlenül attól, hogy kezdő vagy visszatérő sportolóról van szó, elsődleges szempont a fokozatosság. Abszolút kezdő társainknak eleinte a séta és kocogás kombinációja javasolt, hogy legyen ideje a szervezetnek az új fajta terheléshez való alkalmazkodásra. Fontos, hogy a futó rész addig tartson, amíg kellemes közérzettel, különösebb zihálás nélkül – oxigén adós állapotot elkerülve – megy. Amint nagyobb megterhelést jelent, akár a pulzusunk szökik magasba vagy épp zsibbadást érzünk a lábunkban, vissza kell állni a sétára. Majd edzésről edzésre a folyamatos és rendszeres mozgás eredményeképp az egyben lefutott szakasz növelhető, mert már a szervezet is engedi és egyre tolódik ki a fáradtság szintje.
Mindig az adott célkitűzésnek megfelelően határozzuk meg az edzések számát, gyakoriságát. Egyéni és csoportos edzésprogramjainkkal, személyes odafigyelést biztosítva segítünk minden társunknak a futás megszerettetésében és a felkészülésben.
 IRÁNY AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD!


 

Partnereink

         

Kapcsolat

Székhely, levelezési cím:
1046. Budapest, Tátra utca 2.
Telefon: +36305370709
Email: kozosse@gmail.com

UTE Atlétikai Stadion: 1046. Budapest, Szilágyi u. 30.

Adószám: 18136304-1-41