Friss híreink

Shiatsu masszázs a sportolás öröméért

Mit együnk, hogy fájdalmak nélkül, testileg harmóniában tudjunk sportolni?
A shiathsu segíthet ebben.

A shiatsu holisztikus gyógymód, mely az egész emberi szervezetet és energiarendszert szemléli és kezeli. Az akupunktúrás pontok és az azokat összekötő meridiánok érintésével oldja a fizikai és energetikai elakadásokat, kiegyensúlyozza, harmonizálja a szervek működését. A masszázs emellett lehetőséget ad arra is, hogy mobilizáljuk az ízületeket, helyreállítsuk a kimozdult csigolyákat és medencét.

A futás és számos más mozgásforma végzése során gyakran előfordul, hogy fájdalmat érzünk a deréktájon, a hátunkban, a karokban vagy a térdekben. E fájdalmak okai nem csupán a görcsös, túlfeszült izmok vagy az ízületek konkrét problémái lehetnek, hanem ugyanúgy a medence vagy a csigolyák eltolódásai, melyek kisugároznak egy adott területre vagy aránytalan súlyt helyeznek az ízületekre.

Ha sikerül helyreállítanunk a keresztcsont kibillenését, a csípő előre- vagy hátraesését és a hátcsigolyákat, a fájdalmak egy része automatikusan megszűnik, a vázrendszer kiegyensúlyozása által. Az ízületmobilizáló technikák pedig hatékonyan segítenek abban, hogy a térdek, vállak vagy a könyökök újra megfelelő tápanyagellátást kapjanak, és elakadás nélkül áramoljon bennük az energia.  

A shiatsu masszázs során alkalmazott más finom technikák, így a kranioszakrális vagy a fázisterápia, a fasciák – test belső rétegei, hártyái – lazításával, az agyi-gerincvelői folyadékrendszer harmonizálásával és a lelki-mentális berögződések oldásával tovább erősíti és rögzíti a struktúrák és energiarendszer helyreállt egyensúlyát.


 

Partnereink

         

Kapcsolat

Székhely, levelezési cím:
1046. Budapest, Tátra utca 2.
Telefon: +36305370709
Email: kozosse@gmail.com

UTE Atlétikai Stadion: 1046. Budapest, Szilágyi u. 30.

Adószám: 18136304-1-41