Edzéseink

Edzéseink

Egyesületünk nevében hordozza célkitűzésünket, hogy a mozgás öröme valóban közös legyen: edzéseinken nemcsak közösségélményt nyújtunk a résztvevők számára, de lehetőséget biztosítunk családok közös sportolására is, hiszen gyermek és amatőr felnőtt futóedzéseink egyszerre, egy futópályán, és részben közös feladatokat végezve telnek.


Fontos célunk, hogy a hozzánk csatlakozóknak valódi értékeket közvetítsünk, így például a testvériség, a közösség, a tolerancia vagy a sportszerűség eszméjét, és ilyen légkörben foglalkozzunk a gyermekek sportra nevelésével, már kisiskolás kortól.
Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy az óvodás korú gyermekek szülei is részt vehessenek edzéseinken: ingyenes gyermekfelügyelettel segítjük sportolásukat, a kicsik pedig szüleik közelében, nekik való feladatokkal vagy szabad játéklehetőséggel tölthetik el a futóidőt.

Felnőtt edzések
Amatőr felnőtt edzéseinkhez bárki csatlakozhat:
– teljesen kezdők és
– kismamák, akik egészségmegőrzés, életmódváltás céljából szeretnének megismerked-ni a futással,
– edzésben lévő amatőr sportolók, akik fejlődésükhöz szeretnének szakmai segítséget kapni, illetve
– sportmúlttal rendelkezők, akik több év kihagyás után szeretnének újra formába len-dülni, visszatérni a rendszeres sportoláshoz.  

Gyerek edzések
Iskolás korú gyermekeinknek életkoruknak és edzettségüknek megfelelő módon szeretnénk megtanítani, hogy a sportolás nem a profik kiváltsága, nem a tornaórák kötelező feladata, hanem olyan öröm- és feszültséglevezetési forrás, amelyre később is támaszkodhatnak egy egészséges és teljes élet megéléséhez. 
Korban hozzájuk közel álló, az „ő nyelvüket” értő és beszélő fiatal edzőnk, Zsófi, változatos feladatokkal és sporteszközökkel teszi érdekessé a foglalkozásokat, melynek során észrevétlenük fejlődnek, és élik át a futás örömét és a közösséghez tartozás élményét.
Erőnlétük megalapozása bármely sporthoz hasznos és szükséges, és nem utolsósorban egészséges magabiztosságot ad számukra csakúgy, mint felnőtt tagjaink számára.


Rendezvényeink
Évente több sportrendezvényt és közösségi alkalmat szervezünk annak érdekében, hogy a egyesület tagjai jobban megismerhessék egymást, illetve hogy mások számára is vonzóvá tegyük a sportolást, megismertetve velük is a mozgás örömét. Saját eseményeink az egyesületben sportoló közösség, tagok és családjaik számára nyitottak, egyesületünkhöz pedig bárki csatlakozhat az év során akármikor. 

 

 

 

 

Időpontok:

Kedd 18:00

Szerda 20: 00 

Csütörtök 18:00 

 

Helyszín: 

UTE Atlétika Pálya, Farkas-erdő

 

Kapcsolat

Székhely, levelezési cím:
1046. Budapest, Tátra utca 2.
Telefon: +36305370709
Email: kozosse@gmail.com

UTE Atlétikai Stadion: 1046. Budapest, Szilágyi u. 30.

Adószám: 18136304-1-41