Sportolj velünk!

Hisszük, hogy a Közös Sport mindenkinek minőségi változást hoz az életébe.

Gyere el az első edzésedre!

Rendszeres

Edzéseink

Egyesületünk nevében hordozza célkitűzésünket, hogy a mozgás öröme valóban közös legyen: edzéseinken nemcsak közösségélményt nyújtunk a résztvevők számára, de lehetőséget biztosítunk családok közös sportolására is.

Az edzés fontos!

Akik nem futottak soha életükben, azt gondolják, a futás a világ legegyszerűbb sportja. Csak 1 pár cipő kell... Egy futóedzés összetett folyamat, szakaszokból áll, melyek egymásra épülnek, és a sérülések elkerülését, a fejlődést szolgálják. A jól felépített edzés a futás kulcsa.

Hogyan csatlakozhatok?

Egyszerűen gyere el valamelyik meghirdetett edzés alkalmunkra, ahol azonnal csatlakozhatsz a munkához. Az első alkalom teljesen ingyenes! :)

Image

Futás

Alapvetően hosszútávfutó jellegű edzést tartunk, résztávokkal, tempóváltásokkal, és egyéb állóképességnövelő gyakorlatokkal.
Image

Technika

A futás nem csak a lábak gyors ütemű egymás után pakolása! Érdemes odafigyelni a helyes technikára, amit egyszerű feladatokkal is lehet fejleszteni.
Image

Erőnlét

Edzéseinkben megjelennek az alapvető erősítő gyakorlatok is, hogy a futás tényleg öröm legyen.
Túra

Táborok

Barangoló Bringás Vándortábor

2020.07.28. - 2020.08.03. 38.500 Ft Cserhát-Börzsöny-Dunakanyar

Túravezetőink által vezetett kerékpáros túránk során folyókat, erdőket, mezőket, történelmi városrészeket, várakat, emlékhelyeket és egyéb érdekességeket érintve járjuk be a vidék nagy részét.

Idén a Cserháttól egészen a Dunakanyarig tekerünk. Sok játék és kaland vár a gyerekekre.

Barangoló Napközis Tábor

2020.06.16. - 2020.06.19. 23.600 Ft 2020.07.06. - 2020.07.10. 29.500 Ft 2020.08.24. - 2020.08.28. 29.500 Ft Budapest

Egy táborban máshogy nyílik ki a világ!

A hét során, minden reggel 8 órakor találkozunk, majd budapesti és környéki erdőkben barangolunk a gyerekekkel. A „begyűjtött” színek, illatok, termések, érzések és kalandok által életre szóló élményt szereznek.

Mik ezek a táborok?

Barangoló táboraink kiváló alkalmat biztosítanak az aktív kikapcsolódásra, a természetjárás és a sport közösségben való megélésére, valamint az azon keresztül megvalósuló egészség- és környezettudatos szemlélet formálására.

Miért táborozz velünk?

Gyermekednek maradandó élményt és sok tapasztalatot ad a táborunkban töltött idő. Egy teljes hét az erdőben, miközben megtapasztalja a klímát, a természet csodáit és a közösség erejét is!

Te tudtad, hogy 1 tölgyfa napi oxigén termelésére 50 ember napi szükségletét "termeli ki"? Gyermeked meg is tapasztalja!

A természet közelében megértjük, hogy kik vagyunk és rá tudunk csodálkozni a világra.

Több információ
Képzett

Szakembereink

Egyedül is lehet edzeni, futni. De sokat segít egy közösség, ahol várnak. Sokat segít egy jó edző, aki ismeri a képességeid és határaidat, biztosítja a lehetőséget a fejlődésre.

Image

Teveli Petra

Edző

Egyesület alapítója.
Olimpikon maraton futó, edző,
funkcionális tréner. 3 gyermekes anyuka.

Image

Fodor Zsófia

Edző

Aktív atléta, edző.
Ízületi mozgékonyság és erősítés.
Thai masszázs, kinezio tape és kimozgatás.

Ingyenes

Első edzésed

Egyszerűen gyere el egy meghirdetett edzésre!

Ha lenne valami kérdésed, vagy csak szeretnél bejelentkezni, esetleg nem vagy biztos hogy megfelel-e neked az edzésünk, akkor felveheted velünk a kapcsolatot itt: